Möt Balansekonomiteamet

Balansekonomi är ett oberoende utbildningsföretag som ägs av dess handledare och medarbetare. Vår mission är att utmana och förvirra till förändring i attityd och beteende.

Vi inspirerar människor till att skapa sig en egen plan för sitt rikare liv och vi stödjer människors till att agera ansvarigt gentemot sina egna drömmar, visioner och mål. Här nedan kan du möta några av våra 29 passionerade medarbetare.

Charlie Söderberg Föreläsare och rikedomscoach

Charlie Söderberg är tv-profilen som blev rikedomscoachen nummer ett för hela Svenska folket via Lyxfällan. Han är författare till böckerna ”Kulor, cash och kosing” och ”Ett rikare liv”. Han är utsedd till årets finansiella folkbildare och har två gånger fått motta tv-priset Kristallen.

Jag vill visa världen att genom att göra ekonomi roligt kan vi förändra människors liv. Det är därför jag går upp på morgonen! Charlie Söderberg, föreläsare och rikedomscoach

Charlie bor sedan tre år tillbaka på sin gård i Skåne där han varvar snickrande, matlagning och egen odling med att fortsätta utveckla debatten kring ekonomiska beteenden.

Kontakt med Charlie sker via kundtjänst: kundtjanst@balansekonomi.se


Pia Göthe Föreläsare och rikedomscoach

Pia Göthe har en stor passion för att förändra människors liv och hon är en av grundarna bakom Balansekonomis pedagogik. Hon är coach, utbildare och affärskvinna.

Det som driver mig är att jag älskar affärer och jag älskar att möta människor. Det måste vara både kul och utvecklande att leva. Svårare än så är det inte för mig.Pia Göthe, föreläsare och rikedomscoach

Hon är uppväxt i Knivsta men tillbringar vintrarna i Asien, en del perioder i Los Angeles och hinner ändå med att från huvudkontoret i Stockholm leda Balansekonomis handledarteam.

E-post: pia@balansekonomi.se


Jan Bolmeson Föreläsare och rikedomscoach

Jan Bolmeson är ingenjören med passion för människor. Med en bakgrund i teknisk fysik, ett antal styrelseuppdrag och investerande har han dedikerat de senaste åren till att hjälpa andra att förstå rikedom ur ett bredare perspektiv.

Det som gör mig engagerad i Balansekonomi är den unika kombinationen av det senaste inom privatekonomisk forskning och beteendemässiga faktorerna. Faktorer som ofta den ekonomiska världen missar, underskattar eller bortser från.

Jan Bolmeson, föreläsare och rikedomscoach

Jan roar sig även med att blogga, utbilda barn och föräldrar i programmering eller driva egna bolag. Han är också företagets Excelnörd.

E-post: jan@balansekonomi.se


Annalena Mellblom Föreläsare och rikedomscoach

Annalena Mellblom har jobbat med utbildningar i nästan 10 år. Hon är författare med böcker utgivna i Sverige och USA och hon är en nyckelperson i Balansekonomis handledarteam.

Det häftiga för mig är att inte bara skrapa på ytan och ge ekonomitips utan verkligen våga driva ett samtal om det som i slutändan kommer göra en ordentlig skillnad i människors liv.Annalena Mellblom, föreläsare och rikedomscoach

Annalena ansvarar för att Balansekonomis eget team ständigt fortsätter att utmanas och utvecklas.

E-post: annalena@balansekonomi.se


Lennart Göthe Föreläsare och rikedomscoach

Lennart Göthe beskrivs ibland som en blandning av kapitalist och revolutionär i en tänkares kropp. Han är affärsängel, författare och en av Sveriges mest meriterade coacher.

Jag brinner för att visa hur världen egentligen ser ut och avslöja spelet bakom de ekonomiska kulisserna. Det jag sett de senaste 20 åren har förändrat mitt liv och det är vår skyldighet att ge den gåvan vidare och visa hur naken kejsaren egentligen är. Lennart Göthe, föreläsare och rikedomscoach

Lennart är en av grundarna till Balansekonomi och ordförande för vårt pedagogiska råd.

E-post: lennart@balansekonomi.se


Cathrin Nilsson Event- och kundservice

Cathrin Nilsson är spindeln i Balansekonomis nät, men det hindrar henne inte från att leva ett liv fyllt även med andra äventyr. Hon driver flera projekt med bärighet på investeringar och affärer men också inom välgörenhet.

Jag minns hur det var när jag själv besökte min första föreläsning med Balansekonomi, det kändes utmanande och på gränsen till chockande men samtidigt fick jag en stark känsla av att ha hittat hem. Nu jobbar jag varje dag för att ge den känslan vidare till fler.

Det är Cathrin som ansvarar för alla Balansekonomis föreläsningar, kickoffer och kurser runt om i Sverige.

E-post: cathrin@balansekonomi.se


Anna Nilsson Kommunikation och media åt Balansekonomi

Anna Nilsson är snart färdig student från IHM men redan nu mitt i händelsernas centrum på Balansekonomi. Hon är ett levande exempel på resan från en svag och besvärlig ekonomi till en ny framtid som investerare och nu också medarbetare på marknadsavdelningen.

Det här är inte bara ett jobb. Att vara medarbetare på Balansekonomi är att kastas in i ett samtal som jag aldrig mött någon annanstans. Ena mötet tittar vi på de stora världsfrågorna för att i nästa möte väga varje ord på guldvåg. Det är ett arbetssätt som imponerar.

Anna jobbar med kommunikations- och mediafrågor och arbetar med Göteborg som bas.

E-post: anna@balansekonomi.se


Victoria Bystedt Ekonomi och kundservice

Victoria Bystedt är Balansekonomis nyaste stjärna. Hon har arbetat med ekonomi i över 15 år med allt från kundbetalningar till att vara med och utveckla nya ekonomisystem.

För mig som gillar utmaningar, fart och förnyelse är det perfekt att jobba på Balansekonomi. Balansekonomi är ingen vanlig kurs utan ett nytt sätt att tänka som gav mig en helt annan syn på både min privatekonomi och mig själv. Det känns så kul att varje dag få ge fler människor chans till detta sätt att leva.

När Victoria inte hjälper våra kunder tillrätta hittar ni henne i köket, svampskogen eller bland bärbuskarna men för Victoria är ett rikare liv framför allt mer tid till att bada.

E-post: victoria@balansekonomi.se

Träffa oss på vår öppna föreläsning för alla

Bästa sättet att bilda sig en uppfattning om oss på Balansekonomi och vårt arbete är att träffa oss på en av våra öppna föreläsningar. Föreläsningen finns för att ge alla en möjlighet att prova på ett nytt sätt att tänka.

Kan vi hjälpa dig?

Om du har några frågor eller något som vi kan hjälpa dig med, mejla oss, använd formuläret i länken nedan eller ring 08 555 16 220

→ Till kontaktformuläret

Om Balansekonomi

Sedan 2006 har Balansekonomi hjälpt mer än 75 000 svenskar att hitta sin plan för ett rikare liv.

→ Läs mer