SKAPA DIN EGEN ÅRSPLAN OCH HA EN KRAFTFULL KICKOFF

OM DU BARA SKALL UNNA DIG EN ENDA SAK FÖR ATT GE DIG SJÄLV BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA TILL ETT FANTASTISKT 2023 SÅ ÄR DET ATT HA EN KICKOFF I DITT EGET LIV OCH SKAPA EN PERSONLIG OCH UNIKA ÅRSPLAN. HOS OSS GUIDAR CHARLIE SÖDERBERG OCH LENNART GÖTHE DIG STEG FÖR STEG I EN DAG DU SENT KOMMER ATT GLÖMMA.

PRIS: 1 200:-/ DELTAGARE

Spela videoklipp

VARFÖR KICKOFF?

Många av oss åker på kickoff med sin arbetsgivare och kollegor. Man analyserar hur det gått, man sätter mål för året, man diskuterar nya ideer för att utveckla och man har lite kul tillsammans. Detta är en mycket viktig framgångsfaktor för ett företaget. Om teamet VET vad de skall uppnå, har haft mycket att säga till om kring planen och känner sig inspirerade av det som komma skall så ökar chansen att det blir riktigt, riktigt bra med många 100%. Detta är inget man löser på ett vanligt veckomöte eller på snacket kring fikamaskinen. Det är en för viktig fråga för att inte ge hela teamet en eller två dagar till detta. 

KICKOFF I SITT EGET LIV

När det gäller att åka på kickoff i SITT EGET LIV så är det samma på många sätt. Det är där man listar ut hur det går egentligen, det är där man firar alla små vardagssegrar, det är där man vågar bestämma vad man vill skapa framåt och det är där man hittar planen för att få det att hända på riktigt.

Det som dock skiljer sig dramatiskt är att för den lilla delen av livet som är “jobb” är det väldigt. väldigt vanligt medans det är nästan lika ovanligt att vi åker på kickoff i det betydligt viktigare ämnet nämligen “vad vill vi med våra liv i år?” Det vill vi på Balansekonomi ändra på och bjuder in till årlig kickoff där du kan skapa DIN plan för DITT liv och få en riktig inspirationsboost. 

FYSISK ÅRSKICKOFF DEN 28 JANUARI 2023

Pris: 1 200:-/ DELTAGARE
Datum: 28/1 Lördag kl.10.00-16.30
Plats: Centrala Stockholm (Plats skickas i god tid innan eventet)

DIGITAL ÅRSKICKOFF DEN 29 JANUARI 2023

Pris: 1 200:-/ DELTAGARE
Datum: 29/1 Söndag kl.10.00-16.30
Plats: Live via Zoom

INNEHÅLL ÅRSKICKOFF

Tillsammans med oss kommer du under dagen att skapa din personliga plan för det nya året. Den blir ditt verktyg för att nå nya kraftfulla resultat i ditt liv under 2023.

Dagen innehåller föreläsningar varvade med eget arbete som vi gör parvis. Vi rekommenderar därför att du tar med dig en partner till kickoffen − en livskamrat, en familjemedlem eller god vän. Om det inte är möjligt så matchar vi ihop dig med en annan deltagare som du bildar ett team med under dagen.

Du kommer få tillgång till vår kurssajt där allt material finns och det är även där du skapar din årsplan. Som stöd för att genomföra kickoffen så finns det flera olika material att tillgå och jobba i som vi gör tillsammans steg för steg. Du får sedan behålla kurssajten under året så du kan underhålla och följa upp det du skapat.

Du kommer också efter kickoffdagen ha ett forum i kurssajten där vi fortsätter jobba tillsammans. Du kan ställa frågor och dela med dig av dina insikter osv.

ETT INITIATIV FRÅN BALANSEKONOMI

Balansekonomi är ett utbildningsföretag som i mer än 15 år hjälpt 100-tusentals människor att bygga sig ett rikare liv. Vårt löfte till alla kursdeltagare är ”Mer tid, mer pengar och mer energi”.  Våra digitala självstudiekurser är till för dig som på riktigt är redo att göra en förändring och skapa de hållbara och långsiktiga resultat som just du vill ha i ditt liv. Här finner du några av Sveriges mest erfarna handledare som i en unik utbildning förmedlar de viktigaste insikterna för den som vill skapa sin egen plan för framtiden och bygga ett liv av överflöd. Våra utbildningar går bortom ytliga råd och enkla tips om snabba lösningar. Istället fokuserar vi på konkreta verktyg och robusta metoder som är beprövade inom såväl ekonomi som en rad andra områden.

ETT INITIATIV FRÅN BALANSEKONOMI

Balansekonomi är ett utbildningsföretag som i mer än 15 år hjälpt 100-tusentals människor att bygga sig ett rikare liv. Vårt löfte till alla kursdeltagare är ”Mer tid, mer pengar och mer energi”.  Våra digitala självstudiekurser är till för dig som på riktigt är redo att göra en förändring och skapa de hållbara och långsiktiga resultat som just du vill ha i ditt liv. Här finner du några av Sveriges mest erfarna handledare som i en unik utbildning förmedlar de viktigaste insikterna för den som vill skapa sin egen plan för framtiden och bygga ett liv av överflöd. Våra utbildningar går bortom ytliga råd och enkla tips om snabba lösningar. Istället fokuserar vi på konkreta verktyg och robusta metoder som är beprövade inom såväl ekonomi som en rad andra områden.

Charlie arbetade som analytiker med fokus på media när han hans intresse för entreprenörskap, ledarskap och det man kallar “personlig utveckling” väcktes. Han utvecklade sina förmågor som coach, utbildare och föreläsare via Resurshuset där han träffade bl a Lennart Göthe och kom att grunda Balansekonomi.

Charlie är professionell föreläsare och har programlett “Lyxfällan”, “Plus” och “Tonårsbossen” Han har även skrivit tre böcker och är utsedd till ”Årets ekonomiska folkbildare”. Charlie är en erkänt skicklig retoriker med talang för att göra det komplexa gripbart och lättanvänt i praktiken.

Cathrin är utbildad lärare vid Lärarhögskolan och skiftade 2010 fokus mot att arbetat med pedagogik för vuxna i den privata sektorn. Hon har i många år drivit Balansekonomis arbete med deltagare stöd och kundservice. 2017 startade hon förlag inom personlig utveckling. Cathrin är föreläsare, utbildad inom NLP, delägare och styrelseledamot i Balansekonomi.

Cathrin har en unik förmåga att läsa andra människors behov, komma dem nära och stödja aktioner som driver livet framåt med lätthet. Hon är energi och personlig service personifierad.

Lennart har ett förflutet som chef i svenskt näringsliv. Han har NLP-master, är UGL-handledare och Professionell Certifierad Coach (PCC). 1996 grundade Lennart det bolag som sedan dess har varit plattformen för hans arbete och där skapade han 2006 Balansekonomi i partnerskap med Charlie Söderberg och Pia-Mari Nyholm.

Han fortsätter idag att dela med sig av visdom, erfarenheter och upplevelser via en rad olika kanaler. Lennart har en utvecklad förmåga att se samband mellan olika typer av “vetande” och är därmed en viktig aktör när det gäller att skapa pedagogiken.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Eftersom vi genomför kickoffen både som ett fysiskt event i Stockholm lördagen den  28 Januari men även som ett event ”Live online” den söndagen den 29 januari så får vi många frågor om vilket som är bäst. Vi kan konstatera att det faktiskt inte spelar en så stor roll. OM det är svårt för dig eller din partner att ta dig till Stockholm så är det en kanonchans att kunna göra det hemifrån. Det gör också att du och din partner för dagen inte behöver vara på samma ort utan kan göra den digitalt ”via oss”. Har du ingen partner så ordnar vi en för dagen och då spelar det heller ingen roll om du medverkar digitalt eller fysiskt.

Under dagen jobbar jag och en själv med sitt eget nuläge, önskade läge och planen för att genomföra. Din partner för dagen är till för at du skall få dela med dig och reflektera över det du skapar men även för att du skall få feedback på det du gör. Det är alltså inte nödvändigt alls att du genomför den med någon som du känner, tvärt om kan det vara riktigt intressant att göra det med en ny partner. Är det så att du HAR en partner i livet som du genomför din projekt med och som du kommer behöva stöd från under årets lopp för att det du vill skapa skall bli av så lär du ju behöva värva den personen till det som du vill skapa. Om den personen är din partner redan under kickoffen så har du fått den partnern med på tåget ”gratis” så att säga. Dessutom är det en chans att föra samtal om livet som ni kanske inte unnar er att ha hemma på daglig basis.

Dagen kommer att ledas av Balansekonomis mest erfarna och namnkunniga handledare, Charlie Söderberg och Lennart Göthe. Kickoffen är den heltäckande process så det finns inget som egentligen behöver förberedas inför. Det är heller inte så att du behöver ha några särskilda förkunskaper för att kunna delta. De begrepp från Balansekonomis utbildningar som vi använder under dagen kommer vi också att gå igenom och förklara så process funkar lika bra om du har gått alla våra kurser eller aldrig träffat oss tidigare. Det man däremot behöver är en vilja att undersöka sitt liv och lite allmän lekfullhet 💃.