Balansekonomiteamet bloggar
om mer tid, mer pengar och mer energi!

Här nedan hittar du ett urval av artiklar från våra tidigare nyhetsbrev. De beskriver olika synsätt som vi arbetar efter, vårt perspektiv på aktuella händelser i världen och inspirerande texter. Allt syftar till att hålla dig inspirerad i den vardagliga resan till ett rikare liv.

Ett av de största hindren till ett rikare liv är att jobbet och vardagen stressar och tar över. Till skillnad från ett jobb (som man aldrig glömmer bort att gå till) är det lätt att tappa fokus på och glömma bort det dagliga, lilla jobbet med att bygga sig ett rikare liv.

Som ett stöd för att prioriterar dig själv och din egen rikedom kan du anmäla dig till nyhetsbrevet och få en dos "rikedom" direkt till din inkorg. Du kan också bjuda in dina vänner att på samma sätt ta del av vårt nyhetsbrev.


Sista kickofferbjudandet

Publicerat av Jan Bolmeson måndagen den 20 februari 2017 | kommentarer hittills
→ Läs hela artikeln

Energi – tjuvtitt från Balansekonomis utbildning

Publicerat av Jan Bolmeson måndagen den 20 februari 2017 | kommentarer hittills
→ Läs hela artikeln

Erbjudande till dig som har besökt en av våra kickoffer

Publicerat av Jan Bolmeson måndagen den 20 februari 2017 | kommentarer hittills
→ Läs hela artikeln

Svarta veckor med meningslösa TV-soffor

Publicerat av Charlie Söderberg onsdagen den 18 januari 2017 | kommentarer hittills

Varje år är det likadant! Ett par veckor in i januari skall ekonomiexperterna ut i morgonradio och TV-shower och prata om hur man skall få slantarna att räcka. Inget fel på det förstås, men min frustration är att det borde vi inte prata om nu, det borde vi pratat om för sex månader sedan! Vi […]

→ Läs hela artikeln

Vi söker en marknadsförare till vårt team [ansökan stängd]

Publicerat av Charlie Söderberg onsdagen den 4 januari 2017 | kommentarer hittills

Är du en driftig och kreativ person? Brinner du för kommunikation i både tryck och digital form? Vi söker dig som har stort intresse och erfarenhet av digitala kanaler som är relevanta för vår målgrupp. Som person är du positiv, kreativ, driven, självgående och trivs med att arbeta i team mot uppsatta mål. Du följer […]

→ Läs hela artikeln

Sida 1 av 2612345...1020...Sista »

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Du kan även anmäla dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev med artiklar och krönikor av Charlie och resten av Balansekonomiteamet.

→ Anmäl dig till nyhetsbrevet

Balansekonomi på Facebook

Möt och lär känna oss i sociala medier. Via hashtaggen #balansekonomi kan du delta i samtalet kring ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

→ Till facebook