BOKA ETT KOSTNADSFRITT RIKEDOMSSAMTAL

VÅRT UTBILDNINGSSAMTAL ÄR EN ÖPPEN MÖJLIGHET FÖR DIG, FÖR ATT TILLSAMMANS MED EN AV VÅRA RIKEDOMSGUIDER UNDERSÖKA HURUVIDA VI ÄR EN BRA MATCH FÖR VARANDRA OCH IFALL ÄVEN DU ÄR SUGEN PÅ ATT BYGGA DITT RIKARE LIV TILLSAMMANS MED OSS.

Spela videoklipp

BOKA ETT KOSTNADSFRITT RIKEDOMSSAMTAL

Vårt utbildningssamtal är en öppen möjlighet för dig, för att tillsammans med en av våra rikedomsguider undersöka huruvida vi är en bra match för varandra och ifall även du är sugen på att bygga ditt rikare liv tillsammans med oss.

Din rikedomsguide kommer sedan att vara din personliga kontakt som följer dig från detta första samtal till dess att du har genomfört ditt utbildningsprogram tillsammans med oss. Våra rikedomsguider har gedigen träning och praktisk tillämpning av vår pedagogik och har alla gjort samma resa som du är på väg att göra, du är därav i goda händer!

Välkommen till Balansekonomi!

Fyll i formuläret nedan för att boka en tid med våra coacher.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Nej, det behöver du inte. Under samtalet tittar vi på ditt nuläge, ditt önskade läger och planen för att ta sig dit. Vi diskuterar tillsammans med dig OM Balansekonomi kan vara rätt utbildningspartner för dig i denna fas och i så fall vilka utbildningar.

Samtalets leds av en av Balansekonomis tränare som har erfarenhet från att ha jobbat med hundratals av våra deltagare, ofta i flera år. Det är en person som kan hjälpa dig att se vad som är nästa steg och som på riktigt kan höra om det vi gör är rätt för dig.

Ett gratis möte för att hjälpa dig låter kanske för bra för att vara sant. Man skulle kunna misstänka att det bara kommer vara en enda lång övertalningskampanj om att köpa våra kurser, men faktum är att vi förstår att för många är steget att satsa på sin egen utveckling på detta sätt ett stort steg och då är det viktigt att man känner sig trygg med sin utbildningspartner innan man fattar det beslutet. Faktum är att Balansekonomi inte passar för alla och vi bara är intresserad av att fylla våra kurser med deltagare som vi verkligen tror kommer att FÅ de resultat vi utlovar. Därför lägger vi hellre lite extra tid och pengar på att lära känna våra kunder än att bara sälja allt vad vi kan. I slutändan är det hur nöjd varje kund är som avgör vårt rykte och som avgör om vi finns kvar om 10 år eller inte.