VI INRIKTAR OSS PÅ ATT SKAPA KONKRETA GENOMBROTT I OMRÅDET PENGAR. ÄR AVSEDD FÖR ALLA SOM HAR EN TILLVARO ATT FINANSIERA, DVS I PRINCIP ALLA VUXNA MÄNNISKOR

I DEN TREDJE KURSEN I UTBILDNINGEN "ETT RIKARE LIV" INRIKTAR VI OSS PÅ ATT SKAPA KONKRETA GENOMBROTT I OMRÅDET PENGAR.

PRIS: 1 450:-

Spela videoklipp

KURSEN ÄR UTFORMAD ATT FUNGERA OAVSETT DIN NUVARANDE KOMPTENS

I den tredje kursen i utbildningen “Ett rikare liv” inriktar vi oss på att skapa konkreta genombrott i området pengar. Då innehållet omfattar såväl konkreta genomgångar av din nuvarande finanser, en tydlig målbild med konkreta nyckeltal, en översyn över dina attityder och känslor kring pengar och inte minst en konkret handlingsplan för att skapa ett överflöd av pengar utan att förbruka all tid eller all energi.

Kursen är utformad att fungera oavsett din nuvarande kompetens. Både den som redan idag bygger en rejäl tillgångsportfölj och även den som upplever finansiella strategier som ”rena grekiskan” kommer med kursens hjälp att kunna uppdatera sin plan för området pengar.

KURSENS INNEHÅLL

I kursens inledande delar får du en total överblick över dina privata finanserna med hjälp av verktyget Pengakollen. Du lär dig hur finansernas olika delar såsom tillgångar, skulder, inkomster och utgifter samspelar för att antingen skapa överflöd eller brist på tid, pengar och energi och du gör en total inventering av dina finansiella resurser och dina finansiella flöden.

I den andra delen av kursen fördjupar vi oss i hur våra attityder står i vägen för en rad finansiella genombrott. Du får lära dig om riskstrategi, differentiering, mental bokföring och en rad andra begrepp som är centrala för att skapa bestående förändring av ditt sätt att tänka i området pengar, allt i syfte att bygga en situation där du är fri att jobba mindre men ändå tjäna mer.

Slutligen skapar du i kursen din plan för hur du och din familj konkret skall utveckla dina finanser från ert specifika nuläge (oavsett vad det är) till ditt önskade läge så att du får ett ekonomiskt liv som möjliggör vadhelst du drömmer om att genomföra.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Nej, du kommer få allt du behöver, steg för steg.

Du kommer få inlogg till kurssajt och kan starta upp på en gång. Kursen innehåller både introduktionsvideos, studiematerial, QUIZ frågor, reflektion och du gör allt i din egen takt.

Vi kan tyvärr inte svara på det då det är högst olika från person till person då man gör allt i egen takt.