Mer tid, mer pengar och mer energi

Hittills har mer än 200 000 människor besökt våra föreläsningar för att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

En sak står klart – rikedom är högst individuellt. För någon handlar det om en ekonomi som man är stolt över, ett arbete som inspirerar eller ett liv fyllt med resor och äventyr. Ett rikare liv kan också vara en sommarstuga vid havet, möjligheten att kunna vara hemma mer med familjen eller att kunna bidra med ideellt arbete.

Balansekonomis utbildningar vill inspirera dig till att förändra dina beteenden för att hitta din egen plan för din resa mot det som är ett rikare liv för dig.

En föreläsning som du sent kommer att glömma...

Det här är ingen vanlig ekonomiföreläsning med fonder, sparförmaningar och excelkalkyler. "Ett rikare liv" är en föreläsning som inspirerar och utmanar dig att se dig själv, dina möjligheter och ekonomi på ett nytt sätt.

Föreläsningen konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och beteendevetenskap. Den är en blandning av humor, käftsmällar och konkreta råd.

Vår föreläsare som ni kommer att möta är Charlie Söderberg. Charlie är känd från Lyxfällan, SVT Plus+ och Tonårsbossen på TV3. Charlie har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i vårt liv.

För föreläsningen har Charlie bland annat mottagit priset "Årets finansiella folkbildare".

 

Praktisk information om föreläsningen

Datum:
Se "kommande föreläsningar" antingen i menyn till höger eller nederst på sidan.
Tid:
18:00 till ca 21:00.
Orter:
Stockholm, Göteborg, Malmö.
Pris:
210 kr om du inte har en giltig kampanjkod.
Föreläsare:
→ Charlie Söderberg eller Klas Hallberg
Villkor:
→ Villkor för föreläsningen
Bokning:
→ Boka din plats
Avslappnad, inbjudande och innehåller en stor portion humor. Även om många delar både är tunga och lite svåra avdramatiseras det hela av Söderbergs sköna publikkontakt och glimt i ögat. Dalarnas tidningar
En kick på Balansekonomis seminarium! Du får två timmar inspiration och smarta nycklar till hur du bygger ett rikare liv. Tidningen Amelia

Jag skrattade så jag grät samtidigt som det var otroligt inspirerande, förvirrande och provocerande. Helt klart det bästa jag varit på och jag kommer gladeligen se till att mina vänner och, inte minst, min man går!

Maria Håkansson
Borlänge

Mycket bra föreläsning som uppenbarat och bekräftat saker som banker och rådgivare viljat dölja, rekommenderas starkt oavsett din livssituation!

Jonas Aldero
Göteborg

Kommande föreläsningar

Boka din plats

Ombokning/Avbokning

Om du mot förmodan fått förhinder eller vill omboka din anmälan till föreläsningen går det bra att göra det här nedan.

→ Till formuläret