INVESTERA EN TIMME I DIG SJÄLV GENOM ATT TESTA VÅR INTRODUKTIONSKURS. DÅ KOMMER DU FÅ HANDGRIPLIG HJÄLP OCH ÄVEN RESULTAT DIREKT.

Nu kan du testa Balansekonomis introduktion. Med filmer, texter och övningar hjälper vi dig att få konkreta uppslag till förändring som snabbt leder till mer tid, mer pengar och mer energi!

Ange koden "FORSTASTEGET" för att få kursen kostnadsfritt!

Ordinarie pris: 995 kr

Preview-Introduktionskurs-balansekonomi

EN INTRODUKTIONSKURS SOM GER MER TID, MER PENGAR OCH MER ENERGI

Världen är full med tipslistor och inspirationscitat, men när det kommer till handgriplig hjälp att omsätta detta till ens eget liv är det mer skralt.

Då Balansekonomi har sedan 2015 skapat kurser för dig som vill skapa konkreta resultat i livet och med denna introduktionskurs får du en tydligt bild av vilka förutsättningar du har idag, vilka resultat du vill ha i livet och konkreta förslag till vad du kan göra redan idag. Kursen utgår från de tre nyckelresurserna som allt annar i ditt liv byggs av: Tid, pengar och energi.

Kursen leds av Balansekonomis Charlie Söderberg, erkänd föreläsare, författare till tre böcker om pengar, programledare för Lyxfällan, Tonårsbossen och Plus! och utsedd till “Årets finansiella folkbildare”.

VAD FÅR DU?

 • Du får en genomgång av området TID
 • Genomgång av området PENGAR
 • En genomgång av området ENERGI
 • Beskrivning av ditt “nuläge”
 • En bild av ditt “önskade läge”
 • Förslag till konkret förändring

KURSEN ÄR TILL FÖR DIG SOM:

 • Är trött på att känna brist på tid, pengar eller energi
 • Vill bestämma själv och känna att du styr ditt liv
 • Är redo att starta en egen förändringsresa med ett litet steg
 • Vill hitta inspiration i att utvecklas tillsammans med andra
 • Söker konkreta verktyg för att skapa hållbara ekonomier
 • Vill ta frågan om “ekonomisk frihet” på allvar

TID

Då tidens gång är inte mycket att engagera sig i ur ett ledarskapsperspektiv. Det går 60 sekunder på en minut och 365 dagar på ett år, det gäller likadant för oss alla. Tiden som resurs blir alltså bara intressant när man sätter den i relation till vilka värden den skapar för just dig, men då blir även den andra sidan väldigt intressant. Vad helst som skapas i ditt liv skapas för att du lägger tid och energi på det. Men de flesta av oss upplever tidsbrist redan idag. Vi hinner inte med det vi vill eller vi hinner inte göra saker med den kvaliteten det förtjänar. Denna kurs adresser hur du återtar kommandot över din tid utan att det kostar dig energi eller pengar.

PENGAR

Pengar är en nyckelresurs i våra liv. Det är i huvudsak inte en fråga om att man behöver ha “mycket pengar” utan kanske snarare en fråga om hur de flödar. Den som har kraftfulla och genomtänkta flöden av pengar kan använda mer av sin tid och energi till annat än att ständigt skapa pengar genom sitt arbete.  Det är genom att förstå hur ens pengar flödar idag och ha en tydlig bild av hur du vill att de skall flöda i framtiden som du kan dra slutsatser om vad som är en bra strategi för dig. I Balansekonomis utbildningar skapar varje deltagare en komplett plan för att nå sitt önskade läge i området pengar genom att skaffa sig fyra uttalade strategier, inkomst- utgift, tillgångs- och skuldstrategi. I introduktionen får du  en enkel och konkret summering som hjälp för dig som vill börja på egen hand.

ENERGI

Den som vill orsaka resultat i sitt liv – eller åtminstone uppleva sitt liv som rikt – gör klokt i att förhålla sig till energi som den avgörande resursen att förvalta i livet. Då du vill helt enkelt se till att använda din energi till sådant som skapar nya resultat och undvika att ödsla den på annat. Energi är, precis som pengar och tid, en begränsad resurs och därför behöver vi hushålla med energin, undvika att slösa bort den på oväsentligheter och värna om var vi investerar den. I denna introduktionskurs undersöker vi bl.a begreppet att “betala sig själv först” när det gäller energi, det vill säga att öka sina energitillgångar och minska sina energiskulder.

ETT INITIATIV FRÅN BALANSEKONOMI

Är ett utbildningsföretag som i mer än 15 år hjälpt 100-tusentals människor att bygga sig ett rikare liv. Då vårat löfte till alla kursdeltagare är ”Mer tid, mer pengar och mer energi”.  Våra digitala självstudiekurser är till för dig som på riktigt är redo att göra en förändring och skapa de hållbara och långsiktiga resultat som just du vill ha i ditt liv.  För att inte säga att här finner du några av Sveriges mest erfarna handledare som i en unik utbildning förmedlar de viktigaste insikterna för den som vill skapa sin egen plan för framtiden och bygga ett liv av överflöd.  Även våra utbildningar går bortom ytliga råd och enkla tips om snabba lösningar. Istället fokuserar vi på konkreta verktyg och robusta metoder som är beprövade inom såväl ekonomi som en rad andra områden.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Nej, du kommer få allt du behöver, allt eftersom.

Du kommer få inlogg till kurssajt och kan starta upp på en gång. Kursen innehåller både introduktionsvideos, studiematerial, QUIZ frågor, reflektion och du gör allt i din egen takt.

Vi kan tyvärr inte svara på det då det är högst olika från person till person då man gör allt i egen takt. 

Ange koden "FORSTASTEGET" för att få kursen kostnadsfritt!

Ordinarie pris: 995 kr