Om Balansekonomi

Balansekonomi utbildar privatpersoner och företagare i ekonomiska förhållningssätt. Vi hjälper våra kunder att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

Balansekonomi är ett oberoende utbildningsföretag som ägs av dess handledare och medarbetare. Vår mission är att utmana och förvirra till förändring i attityd och beteende. Vi inspirerar människor till att skapa sig en egen plan för sitt rikare liv och vi stödjer människor till att agera ansvarigt gentemot sina egna drömmar, visioner och mål.

Sedan 2006 har vi hjälpt över 200 000 svenskar att påbörja sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi. Vi håller utbildningar kontinuerligt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Örebro och Gävle samt andra orter. Vårt huvudkontor finns på Strandbergsgatan 12 i Stockholm.

Balansekonomiteamet

Ett inspirerande uppdrag som vi tar på allvar

Vi lever i en tid när hjulen snurrar allt snabbare. Recepten på så kallad "framgång" som kanske fungerade för 20 år sedan fungerar inte längre. Trenden är tydlig, allt mer ansvar – särskilt i området ekonomi – lastas över på oss som individer. Vi tror att den som är redo att ta sig an den utmaningen och skapa en positiv attityd till sin ekonomiska framtid har allt att vinna.

Vi ger inte ekonomisk eller finansiell rådgivning som banker gör. Vi sätter istället ekonomi i ett större sammanhang än månadens räkningar och inkluderar samtliga resurser och alla delar av livet.

Vår expertis ligger inom privatekonomiska frågor utifrån ett beteendeperspektiv. Genom inspiration och nya insikter förändrar vi i grunden hur du ser på ekonomi. Du får då tillgång till helt nya möjligheter. Detta leder till din personliga plan för mer tid, mer pengar och mer energi som verkligen fungerar i praktiken.

→ Läs mer om oss på Balansekonomi

Balansekonomi i media - #balansekonomi

Balansekonomi har valt att vara en aktiv del i debatten kring hur varje människa kan få ett rikare liv. Exempel på det är vårt deltagande i TV-programmen Lyxfällan och Tonårsbossen på TV3, SVT Plus+ och en mängd annan media som Expressen, Vi i villa, Amelia och TV4 Morgon.

Du är varmt välkommen att redan nu delta i konversationen kring ett rikare liv genom att besöka vår blogg, prenumerera på vårt nyhetsbrev eller gilla vår sida på Facebook. Du kan även tagga dina inlägg i sociala medier med #balansekonomi.

 

Officiella företagsuppgifter

Balansekonomi Svenska AB
Org. nummer: 556738-9688
Strandbergsgatan 12 , 6 vån
112 51 Stockholm
Faktureringsadress för leverantörer:
I första hand: faktura[SNABEL-A]balansekonomi.se
I andra hand postadress enligt ovan.

Kan vi hjälpa dig?

Om du har några frågor eller något som vi kan hjälpa dig med, kontakta oss

Boka en coach

Genom Balansakademin har du möjlighet att få vägledning av en coach.

→ Läs mer om Balansakademin

Facebook & Instagram

Facebook eller Instagram kan du delta i samtalet kring ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

→ Till Facebook
→ Till Instagram

Pressmaterial

Pressbilder och annat material hittar du här.

→ Till pressmaterial