Spela videoklipp

OM OSS PÅ BALANSEKONOMI

För att sammanfatta om oss på Balansekonomi så är vi ett oberoende utbildningsföretag som ägs av dess handledare och medarbetare. Vår mission är att utmana och förvirra till förändring i attityd och beteende. Vi inspirerar människor till att skapa nya resultat och stödjer människor i att agera ansvarigt gentemot sina egna drömmar och mål.

Balansekonomi utbildar privatpersoner och företagare i att hållbart hantera sina tillgångar i form av tid, pengar och energi. Vi hjälper varje kursdeltagare att skapa sin egen plan för ett rikare liv med ekonomiska förhållningssätt som leder till mer tid, mer pengar och mer energi.

Sedan 2006 har vi hjälpt över 300 000 svenskar att påbörja sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

MER OM BALANSEKONOMI

Då vi kombinerar det bästa inom modernt ekonomiskt tänkande med det bästa inom personlig utveckling.  Vi gör det på ett sätt som gör det konkret och användbart över tid i våra deltagares liv. I en tid då hjulen snurrar allt snabbare stöder vi våra deltagare i att ifrågasätta om det recept för ”framgång” som kanske fungerade för 20 år sedan fungerar idag eller behöver uppdateras.

Trenden är tydlig, allt mer ansvar – särskilt i området ekonomi – lastas över på individen. Vi tror att den som är redo att ta sig an utmaningen och skapa en positiv attityd till sin ekonomiska framtid har allt att vinna.

BALANSEKONOMI ARBETAR I ETT STÖRRE SAMMANHANG

Balansekonomi ger inte finansiell rådgivning. Istället arbetar vi med ekonomi i ett större sammanhang än bara ”pengar”. Vi arbetar med samtliga resurser som varje människa har att förvalta, i alla delar av livet. Vår expertis ligger inom den humanistiska domänen med fokus på beteende och synsätt, strategier och relationer. Genom inspiration och nya insikter förändrar vi i grunden hur våra kunder ser på begreppet ekonomi, hur de ser på pengar, partnerskap, resultat och ansvar samt mycket annat. De får då tillgång till helt nya verktyg och helt nya möjligheter. Detta leder till vars och ens personliga plan för mer tid, mer pengar och mer energi som verkligen fungerar i praktiken.

Charlie arbetade som analytiker med fokus på media när han hans intresse för entreprenörskap, ledarskap och det man kallar “personlig utveckling” väcktes. Han utvecklade sina förmågor som coach, utbildare och föreläsare via Resurshuset där han träffade bl a Lennart Göthe och kom att grunda Balansekonomi.

Charlie är professionell föreläsare och har programlett “Lyxfällan”, “Plus” och “Tonårsbossen” Han har även skrivit tre böcker och är utsedd till ”Årets ekonomiska folkbildare”. Charlie är en erkänt skicklig retoriker med talang för att göra det komplexa gripbart och lättanvänt i praktiken.

Cathrin är utbildad lärare vid Lärarhögskolan och skiftade 2010 fokus mot att arbetat med pedagogik för vuxna i den privata sektorn. Hon har i många år drivit Balansekonomis arbete med deltagare stöd och kundservice. 2017 startade hon förlag inom personlig utveckling. Cathrin är föreläsare, utbildad inom NLP, delägare och styrelseledamot i Balansekonomi.

Cathrin har en unik förmåga att läsa andra människors behov, komma dem nära och stödja aktioner som driver livet framåt med lätthet. Hon är energi och personlig service personifierad.

Lennart har ett förflutet som chef i svenskt näringsliv. Han har NLP-master, är UGL-handledare och Professionell Certifierad Coach (PCC). 1996 grundade Lennart det bolag som sedan dess har varit plattformen för hans arbete och där skapade han 2006 Balansekonomi i partnerskap med Charlie Söderberg och Pia-Mari Nyholm.

Han fortsätter idag att dela med sig av visdom, erfarenheter och upplevelser via en rad olika kanaler. Lennart har en utvecklad förmåga att se samband mellan olika typer av “vetande” och är därmed en viktig aktör när det gäller att skapa pedagogiken.