Våra utbildningar förenar det bästa av två världar

Balansekonomi förenar det bästa från personlig utveckling med modernt ekonomiskt tänkande. Vi tror att det är först när dessa två områden kombineras som kompetensen finns för att göra de förändringar som krävs för att lyckas.

Som deltagare får du ta del av det bästa från personlig utveckling med tankemodeller, strukturer och strategier för att riva hinder och frigöra energi. Allt för att du bättre ska klara utmaningar och lyfta både ditt liv och din ekonomi till nästa nivå.

Det här kombineras med det bästa inom modernt ekonomiskt tänkande. Vi utbildar bland annat i resultat- och balansräkning, passiva inkomster och en rad ekonomiska modeller.

Balansekonomis utbildningar bygger på erfarenheter från tusentals människors resa till ett rikare liv. Den bygger lika mycket på gamla principer som har fungerat i flera tusen år som på helt moderna principer som har fått Nobelpris de senaste åren.

Ett rikare liv - vår utbildningsplan för mer tid, mer pengar och mer energi

Våra utbildningar är designade för att utveckla ditt liv i allmänhet och din ekonomi i synnerhet. Den består av en av våra föreläsningar, en heldagskickoff, åtta utbildningskvällar och fem fördjupningsdagar.

Hela utbildningen syftar till att belysa och utveckla dig och din ekonomi. Den lyfter fram dina personliga drömmar, ökar din kompetens och hjälper dig att utveckla din individuella plan för att göra drömmarna till verklighet.

 

Kickoffen till ett rikare liv

Kickoffen tar vid där föreläsningen slutar och är en fullmatad heldag för dig som är sugen på kunskap, verktyg och konkreta råd för hur du kan göra ditt liv och din ekonomi rikare.

→ Läs mer om Kickoffen

Du och din ekonomi

De åtta utbildningskvällarna har var sitt tema och innehåller verktyg, tips och perspektiv för att bygga rikedom i livet. Utbildningstillfällena är till för att reflektera över hur det har gått, hitta nya verktyg och ladda med ny energi.

→ Läs mer om Du och din ekonomi

Ditt liv och dina affärer

De fem fördjupningstillfällena är fördelade på fem fredagar under fyra månader. Varje tillfälle fokuserar på att fördjupa förståelsen av ett rikare liv och hjälpa dig att fullt ut använda det här i varje dag av ditt liv.

→ Läs mer om Ditt liv och dina affärer

 
Jag brukar säga att den som gör samma sak om och om igen och förväntar sig ett nytt resultat är en idiot. I dag är det värre än så. Den som fortsätter göra det den alltid har gjort kommer stegvis få allt sämre resultat. Den andra sidan av myntet är att för den som vet vad den vill och vågar tänka nytt finns idag oändliga möjligheter. Charlie Söderberg, föreläsare

Kursen har tveklöst varit en bra investering! Fullspäckad med aha-upplevelser och konkreta verktyg. Tack vare det jag fick lära mig så har jag lyckats få tillbaka pengarna många gånger om.

Cecilia Rafiei
Malmö

Tack för en fantastisk utbildningsdag. När kursen var slut på lördagen var jag full av energi och glädje. Tack för alla fantastiska råd och inspirerande tankar. Jag önskar att alla människor kunde få höra det här. Ni gör ett bra jobb!

Solvig Anstensen
Göteborg