Din kickoff till ett rikare liv

Första steget i vår utbildningsplan är en kickoff designad för att du ska få en chans att stanna upp i livet och fokusera på dig själv, ditt liv och dina drömmar.

Det är en fullmatad heldag för dig som är sugen på kunskap, verktyg och konkreta råd för hur du kan göra ditt liv och din ekonomi rikare. Den är till för dig som vill ha mer tid, mer pengar och mer energi.

Den är till för dig som vill få dina pengar att jobba för dig i stället för att du ska jobba hårt för dina pengar. Den är till för dig som vill nå nya mål, uppfylla dina drömmar och utveckla en plan för ett rikare liv.

Det handlar om din plan för ditt liv

Kickoffen är din chans att avsätta en hel dag till det som är viktigast i ditt liv, nämligen ditt liv. Dagen handlar om att hitta din plan för ditt liv. Vi fokuserar på avgörande kunskap och kraftfulla metoder för dig som vill att både du och din ekonomi ska växa. Till stor del handlar det om kunskap men också om att ha modet att våga göra det som egentligen gör skillnad i våra liv.

Det är många i Sverige i dag som springer allt fortare i ekorrhjulet. Ofta gör vi sådant som förväntas av oss i stället för det som vi själva vill. Vi har förlorat kontakten med våra drömmar och mål, eller så vågar vi inte riktigt gå efter dem. Ett tydligt symptom är t.ex. att de flesta av oss har lärt sig hur man sparar pengar, men få har lärt sig hur man tjänar pengar Jan Bolmeson, Föreläsare och rikedomscoach.
 

Pengarna tillbaka garanti

Kickoffen är till för dig som oavsett var du är idag är sugen på att ta de möjligheterna livet erbjuder. Du behöver inga förkunskaper inför kickoffen. Den är till för unga, gamla, företagare, privatpersoner, luttrade med mycket ekonomisk kompetens och erfarenhet och samtidigt för den entusiastiske nybörjaren. Den är designad för att sätta ditt liv i perspektiv och se vilka nya utmaningar som kommer att föra dig framåt till det som är ett rikare liv för dig.

Du behöver inte lita på oss när vi påstår att kickoffen kommer funka för dig. Kom, upplev kickoffen ock skulle du efteråt känna dig missnöjd ger vi dig alla pengarna tillbaka! Vårt löfte är enkelt, ge oss en dag och vi lovar att ge dig verktygen som gör ditt liv rikare.

Praktisk information om kickoffen

Datum:
Se "kommande kickoffer" antingen i menyn till höger eller nederst på sidan.
Tid:
Lördag eller söndag, klockan 09:00 till 17:30.
Orter:
Stockholm, Göteborg, Malmö.
Pris:
3 800 kr inklusive moms. Lunch och fika ingår.
Föreläsare:
→ Jan Bolmeson
Villkor:
→ Villkor för kickoffen
Bokning:
→ Boka din plats
Det är inte schysst mot sig själv att tro att ett rikare liv ska bli möjligt utan att faktiskt börja prioritera det. Frågan förtjänar bättre än att diskuteras mellan tvättstugerundorna eller i bilen på väg till förskolan. Vi har alla förmågan att uppfylla på drömmar men i vår vardag går oftast energin åt till att uppfylla andras drömmar. Vi vill ge dig en dag som bara handlar om dig och ditt liv. Charlie Söderberg, Föreläsare och rikedomscoach.

Tack för en fantastisk utbildningsdag. När kursen var slut på lördagen var jag full av energi och glädje. Tack för alla fantastiska råd och inspirerande tankar. Jag önskar att alla människor kunde få höra det här. Ni gör ett bra jobb!

Solvig Anstensen
Göteborg

När dagen var slut, visste jag att det var första dagen på mitt nya liv! Att se en framtid mer mer energi, mer tid och mer pengar kändes oerhört inspirerande. Att resan skulle gå så snabbt var inget jag kunde föreställa mig. Nu, mindre än 2 år efter kick offen har vi 8875:- /månad i passiva inkomster och det bästa av allt är att summan ökar stadigt hela tiden!

Marie-Louise Lind
Göteborg

Kommande kickoffer

Boka din plats på kickoffen

Vill du veta mer?

Mejla oss för att komma i kontakt med en handledare på utbildningarna.